Suursaadiku kilusuupisted

1 viiludeks lõigatud saia
võileivamargariini
1 prk anðoovist (u. 100 g) või 100 g vürtsikilufileed
3 sl tomatipüreed
1 – 1 ½ dl tugevamaitselist riivjuustu

1. Lõika saiaviiludest vormiga väikesed, umbes 4 cm läbimõõduga, ringid. Määri need margariiniga.
2. Lõika kilud pikuti pooleks. Jälgi, et poolikuid kilusid oleks sama palju kui saiaringe. Keera iga ringi ümber kitsas fileeriba.
3. Tõsta lusikaga iga saia keskele veidi tomatipüreed. Puista riivjuust peale.
4. Tõsta saiad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Kuumuta ahjus 225 kraadi C juures 8 – 10 minutit.
5. Serveeri koos drinkidega.
Hüva nõu:
Haki väike sibul ja küpseta see kergelt rasvas. Määri leibadele veidi sibulat enne kui lisad kilufileed ja tomatipüree.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga