Täidetud shampinjonid

8 suurt värsket shampinjoni, puravikku vm. seent
1-2 väikest sibulat
1 küüslauguküüs
1 punt peterselli
1 dl värsket või 2 sl kuiva basiilikut
1 muna
2 sl hapukoort
1/4 tl pipart
1/2 tl soola
1 dl riivjuustu

1. Pese seened. Lõika jalad ära ja aseta seenekübarad ahjuvormi.
2. Koori sibulad ja küüslauk. Peenesta sibul, seenejalad, petersell ja basiilik. Võid peenestada need kõik köögikombainis. Lisa purustatud küüslauk.
3. Klopi muna ja hapukoor ühtlaseks. Lisa pipar ja sool.
4. Sega hapukooresegule peenestatud aedvili.
5. Täida seenekübarad seguga ja puista riivjuust peale.
6. Kuumuta seeni ahjus 225 kraadi juures umbes 10 minutit.
7. Serveeri koos minitomatitega.
Hüva nõu:
Valmista toit mikrolaineahjus ilma kaaneta. Kuumuta täisvõimsusel (max. 800 W) 2-3 minutit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

68 kommentaari “Täidetud shampinjonid