Tibuvarras sidruni – kurgisalatiga

4 u 150 g kanafileed
8 väiksemat kokteilitomatit
1/4 rohelist suvikõrvitsat
soola
musta pipart

KRILLÕLI:
3-4 sl õli
1 küüslauguküüs

KURGISALAT:
1 dl maitsestamata jogurtit
1/2 värsket kurki
1 sidruni riivitud koor
1/2 tl sidrunipipart

1. Lõika kanafileed tükkideks, tükelda ka suvikõrvits ja torka koos tomatitega vardasse.
2. Valmista krillõli: purusta küüslauk ja sega õliga.
3. Pintselda varrast grillõliga ja grilli seda aeg-ajalt keerates u 10 minutit. Maitsesta soola ja pipraga.
4. Valmista kurgisalat: koori kurk ja lõika kuubikuteks. Sega kõik salatiained. Serveeri.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga