Kuum salat “Ämma keel”

1 l purustatud punaseid tomateid või tomatimahla
3 kauna paprikat
1-1,5 kibepipra- või tðillikauna või 1 tl jahvatatud pipart
2 sl soola
1 kl suhkrut
1 kl toiduõli
3 kg kabatðokki
100 g purustatud küüslauku
2 sl 6% äädikat

1. Puhasta paprika ja tðilli. Paprika lõika ribadeks, tðilli haki hästi peeneks.
2. Sega purustatud tomatitele juurde paprika, tðilli, sool, suhkur, õli ning lase segu keema.
3. Koori ja puhasta kabatðokk ning lõika 3-4 cm suurusteks tükkideks, paksusega 1 cm.
4. Lisa kabatðokitükid segule ja keeda umbes 15-20 minutit. Lõpuks lisa küüslauk ja äädikas.
Hüva nõu:
Kuuma salati võid säilitamiseks valada purkki ja kaanetada. Salat sobib tarvitada ka külmana.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga