Broileri – nektariinisalat

2 broilerifileed
1 sidruni riivitud koor
1 sidruni mahl
4 spl värsket (hakitud) või 1 tl kuivatatud estragoni
1 tl vedelat mett
soola
musta pipart
300 g kalkunisinki
4 nektariini

SALATIKASTE:
6 sl õli
1 sl valgeveiniäädikat
1 tl sinepit
1 küüslauguküüs
1½ dl hapukoort
1 tl vedelat mett
soola ja musta pipart

1. Kuumuta ahi 180°C kraadini. Tõsta broilerifileed ahjupannile.
2. Sega riivitud sidrunikoor ja -mahl, sool, pipar, mesi ning estragon.
3. Pintselda seguga broilerifileed. Küpseta fileesid aeg-ajalt uuesti seguga pintseldades, 30 minutit. Jahuta.
4. Lõika sink ribadeks. Poolita nektariinid, eemalda kivid ja lõika nektariinid viiludeks.
5. Lõika jahtunud broilerifileed ribadeks.
6. Kaste: Vahusta õli, veiniäädikas, sinep ja hakitud küüslauk. Maitsesta soola, pipra ja meega. Lisa hapukoor.
4. Sega filee- ja singiribad ning nektariinid kastmega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga