Johni – rosolje

4 keedetud kartulit
4 keedetud porgandit
4 keedetud peeti
2 hapukurki
4 külmsuitsu skumbria fileed
200 g odavat keeduvorsti
soola
pipart

KASTE:
100 g hapukoort
300 g majoneesi
maitsejärgi soola, pipart

1. Koori juurviljad ja lõika kuubikuteks.
2. Lõika ka kurk ning skumbria fileed ja keeduvorst tükkideks-kuubikuteks.
3. Sega ained ning maitsesta soola ja pipraga.
4. Sega kokku kastmeained. Vala segule ja sega kõik läbi. Kui soovid võid kaunista kõvaks keedetud ja hakitud munaga.
5. Enne serveerimist lase külmas seista.
Hüva nõu:
Skumbria asemel võid kasutada ka mõnda muud rasvast külmsuitsu kala.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

Üks kommentaar “Johni – rosolje