Kana – kõrvitsasalat

200 g praetud kanaliha
100 g krevette (puhastatult)
200 g magushapult marineeritud kõrvitsat
100 g ðampinjone (võib konserv.)
100 g tükeldatud ananassi (võib. konserv.)
1 värske kurk

KASTE:
150 g majoneesi
1 noaotsatäis ingveripulbrit
1 tl karrit
soola
pipart
125 g vahukoort (vahustatult)

GARNEERIMISEKS:
salatilehti
kimp tilli

1. Lõika kanaliha väikesteks kuubikuteks, pane koos krevettidega kaussi.
2. Nõruta kõrvits. Puhasta ja pese ðampinjonid ning lõika viiludeks.
3. Lõika kurk kuubikuteks.
4. Lisa kõik komponendid kanalihale ja krevettidele ning sega.
5. Valmista kaste ja vala salatile.
6. Garneeri salati- ja tillilehtedega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga