Kartulisalat

6 keedetud kartulit
2 marineeritud kurki
1 sibul
1 sl kapparit
murulauku või sibulapealseid
soola

KASTE:
200 g hapukoort
soola
pipart
3 sl sinepi-kurgisalatit (Poes müügil “Rootsi salati” nime all)

1. Koori kartulid ja lõika parajateks kuubikuteks.
2. Haki sibul ja lõika kuubikuteks marineeritud kurgid.
3. Sega kokku salatiained ja maitsesta soola ja kappariga.
4. Valmista kaste ja vala salatile. Sega hoolikalt.
5. Aseta salat külmkappi ja lase enne serveerimist maitsestuda vähemalt u. 30-60 minutit.
6. Haki peale rohkelt murulauku või sibulapealseid.
Hüva nõu:
Kui soovid võid salatile lisada 2 keedetud ja hakitud muna.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

70 kommentaari “Kartulisalat

  1. kuule loe enne ikka korralikult kõik läbi. Valmistusainete juures on ju kirjas 6 KEEDETUD kartulit. Keedadki koorega ja siis koorid ja tükeldad… isver-susver küll.

  2. valmistamine: koori kartulid ja tükelda tegin nii ei tuld eriti hea!! äkki peaks ikka ennem keetma ka wä või mis te arvate??? võiks ju valmistamise õpetus korrektne olla!!

  3. mis kuradi kartulisalat see on.. :S mul vaja hakata kohe tegema.. aga mai tea mis järjekorras ma hakkima asju pean 😀