Oasalat singiga

rohelist salatit
2 purk punaseid ube soolvees
1 purk valgeid ube soolvees
1 väike purk marineeritud pärlsibulaid
1 purk ananassirõngaid
2 küüslauguküünt
300 g tugevamaitselist veiselihasinki

KASTE:
1 dl külmpressitud oliiviõli
purustatud musta pipart
cayenne`i pipart
küüslaugusoola
ananassileent
sidrunimahla

1. Pese oad rohke külma voolava veega üle, jäta nõrguma.
2. Klopi kastmeained vispliga kokku, võttes kõiki koostisosi peale õli oma maitse järgi.
3. Pane oad, peenestatud küüslauk, sibulad ja tükikesteks lõigatud ananass suurde kaanega karpi, kalla kastmega üle ja hoia mõni tund jahedas, karpi pidevalt keerates, et ained seguneksid ja maitsestuks ühtlaselt. Ära salatit lusikaga sega, sest valged oad purunevad kergesti.
4. Kata ümmargune vaagen salatilehtedega ja kalla salat kuhjana vaagnale. Keera singiviilud torbikuteks ja pista need otsapidi salatisse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga