Suitsukalasalat

200 g suitsukala (näit. tursk)
2 kõvaks keedetud muna
1 hapukurk või õun
1 väike sibul
1/2 kl majoneesi
1/2 kl hapukoort
soola
suhkrut
mädarõigast või sinepit
maitserohelist

1. Puhasta ja tükelda kala. Tükelda ka munad, hapukurk ja sibul.
2. Sega kastmeks majonees ja hapukoor ning maitsesta soola, suhkru, mädarõika või sinepi ja maitserohelisega võrdlemisi teravaks.
3. Sega kõik kokku ja kaunista hakitud maitserohelise, muna- ja tomatilõikudega.
Hüva nõu:
Salati võid valmistada ka ilma kurgi või õunata.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

55 kommentaari “Suitsukalasalat