Hernesupp suitsulihaga

1 ½ kl kuivatatud herneid
½ kl kruupe
500 g kondist suitsuliha
2½ l vett
soola
maitserohelist

1. Pane herned eelmisel päeval külma vette likku.
2. Pane herned koos leovee, kruupide ning lihaga keema.
3. Keeda tasasel kuumusel, kuni kõik ained on pehmed. Maitsesta.
4. Võta liha supist välja, eemalda kondid ja lõika liha väikesteks tükkideks ning pane supi sisse tagasi.
5. Serveerimisel puista peale hakitud maitserohelist ning paku juurde röstitud saia.
Hüva nõu:
Kellele maitseb, võib serveerimisel lisada ka hapukoort.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

63 kommentaari “Hernesupp suitsulihaga

  1. Kommenteeris näljane
    14.11.2007 20:28:30
    kes see idioot hernesupi sisse sibulat ja porgandit paneb?
    ***
    Sa oled vist algaja väike tüdruk?

  2. iga lihasupi sisse sobib sibul ja ka porgand.mina panen pigem enne kruubid likku kui herned;herneid ehmatan keeva veega siis,kui olen tangude keema hakkamisel musta vahu ära riisunud,keevad koos pehmeks küll ja sibula ning porgandi praen pannil õlis nats läbi,annab ka väga hea maitse