Kaerahelbepuder

2 kl kaerahelbeid
½ l vett
1½ kl piima
1 tl suhkrut
soola
võid

1. Kuuma, soolaga maitsestatud vette lisa kaerahelbed, sega ja lase kaane all, tasasel kuumusel, haududa umbes 25 minutit.
2. Lisa piim hautamise lõpupoolel, sega.
3. Serveeri kuumalt võisilma või keedise ja piimaga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

4 kommentaari “Kaerahelbepuder

  1. Kes siis suhkruga hullab. Tunduvalt maitsvam tuleb kaerahelbepuder, milles mesi sees. Ka tervise jaoks tõhusam.

  2. Tee pudru ülejäägist järgmisel päeval pannkoogid. Lisa mõni muna ja veidi jagu. Tulevad sellised veidi paksud pannkoogid.

  3. Armastan kaerahelbeputru, kuid ei suuda kohe kõike ära süüa. Kuidas saaks putru natuke hoida, et ta kleepekaks ei muutuks?