Kiirsupp hakklihast

2 l vett
4 kartulit
2 porgandit
1 petersell
1 sibul
2 sl võid või margariini
250 g hakkliha
½ l külmutatud või konservherneid
soola
maitserohelist

1. Pane kartulilõigud kuuma veega keema.
2. Hauta rasvaines ribadeks lõigatud porgandid, petersell ja sibul, lisa hakkliha ja prae läbi.
3. Kui kartulid on peaaegu pehmeks keenud, lisa hakklihasegu. Keeda veel umbes 5-10 minutit.
4. Lõpuks lisa herned, maitsesta ja lase veel korraks keema.
5. Valmis supile puista hakitud tilli või petersellilehti.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

8 kommentaari “Kiirsupp hakklihast

  1. Väga hea supp.
    Portsjone on küll kaks korda rohkem, vähemalt 8.
    Soovitan seda suppi valmistada…mmm!

  2. megahea supp. panin veel lisaks porgandile ning sibulale veidike ka tomatit ning siis segasin panni peal segu koos hakklihaga kokku.
    mina panin koos kartulitega ka veidike kapsast ning puljongit:)
    superhea supp, siiamaani neelud käivad

  3. Lisaksin veel tiba porrut, kindlasti puljongit ning maitseaineid ja siis on peaaegu, et ideaaalne:D