Mannapuder

1 kl mannat
1 kl vett
3 kl piima
soolat
suhkrut
30 g võid

1. Vala vesi ja piim potti ning kuumuta.
2. Maitsesta kuum vedelik ja sõrista vedeliku hulka manna, samal ajal pidevalt segades.
3. Lase madalal kuumusel umbes 10 minutit keeda. Keemise lõpul lisa või.
4. Serveeri soojalt võisilma, keedise või meega, paku juurde piima.
Hüva nõu:
Külm mannapuder maitseb hästi kisselliga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

11 kommentaari “Mannapuder

  1. Wega hea tuli… mina panin sinna sisse terve piima ja 500 ml vett.. siis kaks morsi klassi mannnat(A)

  2. Nalja teete või, nelja klaasi vedeliku kohta klaas mannat, see puder tuleb nii kõva ja tuim, et isegi koer ei taha. Ma olen liitri vedeliku kohta pisut üle poole klaasi mannat lisanud ja tükk aega hautanud, tuleb hoopis parem ja pehmem puder.

  3. Vanaema kloppis kunagi mannapudru sisse veel muna. Alguses vähe harjumatu, aga tegelikult päris lahe.