Marseille`i kalasupp

1 l vett
2 kalapuljongi kuubikut
6 tera vürtspipart
6 tera valget pipart
2 loorberilehte
100 g porgandit
50 g juursellerit
200 g kartulit
350 g erinevat kalafileed (koha, kammeljas, lõhe)
0,5 tl soola
1 tl kalamaitseainet
0,5 dl peenestatud murulauku

1. Kuumuta vesi, lisa kalapuljongi kuubikud ja maitseained ning lase keema tõusta.
2. Hauta 10 minutit.
3. Lisa tükeldatud juurvili ja keeda peaaegu pehmeks.
4. Tükelda kalafileed, maitsesta vähese soolaga ja maitseainete seguga ning lisa potti.
5. Hauta 5 minutit.
6. Kaunista supp murulauguga.
7. Serveeri maitsestatud majoneesi ja värske saiaga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga