Sibula – juustusupp

5 – 6 sibulat
50 g võid
0,5 l puljongit (kuubikust)
1 loorberileht
5 tera pipart
2 küüslauguküünt või muskaatpähklit
6 sl riivitud pehmet või poolkõva juustu (rasvasis.45-50%)
soola
maitserohelist

1. Puhasta sibulad ja lõika ratasteks ning hauta keedunõu põhjas võiga klaasjaks.
2. Lisa puljong, loorber ja pipar.
3. Keeda madalal kuumusel u. 15 minutit.
4. Maitsesta supp riivitud küüslaugu või muskaatpähkliga ja soolaga. Lisa riivitud juust ning hakitud maitseroheline.
5. Serveeri röstitud saia või soolaste muretaignaküpsistega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

Üks kommentaar “Sibula – juustusupp