Suvesupp

5 – 6 porgandit
1 pea lillkapsast
200 g hernekaunu
200 g lehtspinatit
1 ½ l aedviljapuljongit kuubikust
8 – 10 vürtspipart või ¼ tl valget pipart
1 dl vahukoort
1 munarebu
½ dl värsket, hakitud peterselli või harakputke

1. Kaabi porgandid puhtaks ja lõika viiludeks. Jaga lillkapsas väikesteks nuppudeks. Lõika hernekaunad pooleks ja peenesta spinat.
2. Lase aedviljapuljong keema. Lisa sellele porgandid ja lillkapsas. Kui valid pipraks vürtspipra, lisa see supile nüüd. Keeda suppi umbes 5 minutit.
3. Lisa herned ja spinat ning keeda veel 5 minutit.
4. Klopi koor ja munarebu kokku.
5. Tõsta supp pliidilt ja lisa kooresegu kogu aeg segades supile. NB! Suppi ei tohi enam keema lasta.
6. Maitse ja kui vaja, lisa pipart ja soola. Lisa supile peterselli või harakputke. Serveeri koos saia või leivaga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

Üks kommentaar “Suvesupp