Juustutäidisega pannkoogid

2 muna
3 dl piima
1,5 dl nisujahu
0,5 tl soola
2 sl margariini või võid

TÄIDIS:
200 g värskeid seeni või 1 u. 185 g konservseeni
2 väikest mugulsibulat
150 g keedusinki
225 g jämedalt riivitud juustu
200 g külmutatud herneid
1 dl hapukoort
1 punt hakitud murulauku
soola ja musta pipart

KATE: Riivjuust

1. Klopi munad ja pool piimast lahti. Lisa jahu ja klopi ühtlaseks taignaks. Sega sool ja ülejäänud piim.
2. Pese ja tükelda seened. Koori ja haki sibulad. Lõika sink ribadeks.
3. Sega omavahel seened, sibul, sink, riivjuust (jäta natuke riivjuustu katteks), sulatatud herned, hapukoor ja murulauk. Maitsesta soola ja pipraga.
4. Küpseta taignast vähese rasvaga suured ülepannikoogid.
5. Pane igale koogile suur lusikatäis täidist. Keera koogid rulli ja aseta ahjuvormi.
6. Puista riivjuustuga üle ja kuumuta 225 kraadi juures 15 – 20 minutit. Serveeri koos tomati-sibulasalatiga.
Hüva nõu:
Võid kasutada metsaseeni või shampinjone. Täidisega pannkoogid võid teha juba varakult valmis ning alles hiljem ahjus kuumutada.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

2 kommentaari “Juustutäidisega pannkoogid