Külaomlett

1 keskmise suurusega porru
1 sl margariini või võid
200 g suitsusinki
4 – 5 keedetud kartulit
4 muna
½ tl soola
¼ tl musta pipart
4 sl vett
peterselli

1. Pese ja tükelda porru.
2. Sulata pannil rasv. Kuumuta porrut selles umbes 5 minutit.
3. Lõika liha ja kartulid kuubikuteks. Sega need pannil porru hulka.
4. Klopi munad sool, pipar ja vesi segamini. Kalla omletisegu pannile teiste ainete peale. Tõsta omletti servadelt keskele, nii et hüübimata segu valgub panni põhjale.
5. Puista küpsele omletile hakitud peterselli.
6. Tõsta omlett panniga lauale. Lisandiks sobib porgandist, kapsast ja õunast tehtud riivsalat.
Hüva nõu:
Omletti on kõige parem teha teflonpannil. Siis ei jää omlett põhja külge kinni. Kasuta puu- või plastmasslabidat, sest metallesemed kriimustavad teflonpinda.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga