Praetud juust

300 g juustu (soovit.rasvast)
2 muna
2 dl riivsaia
praadimiseks õli

1. Lõika juust 1 cm paksusteks ja paraja suurusega viiludeks.
2. Kasta viilud munasse ja seejärel keera riivsaias.
3. Prae rohkes kuumas õlis umbes pool minutit kummaltki poolt.
4. Tõsta juustutükid majapidamispaberile nõrguma.
5. Serveeri juust koos tomati-tðillikastme ja röstitud seesamiseemnetega.
Hüva nõu:
Juustuks võid kasutada näiteks koorejuustu või “Eesti Juustu”. “Light” tüüpi juustud ei ole sobivad.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

52 kommentaari “Praetud juust

  1. juustu võib enne munasse kastmist jahus veeretada,nii jääb muna ja riivsai paremini juustu külge.patsuta käega juustu ümberringi riivsaia sees ja pane see KUUMA panni peale,ei sula siis juust ka ära!

  2. maailma parim asi!!! Kuna ma niigi olen juustu hull, siis see oli täpselt see mida vajasin!
    Kerge valmistada ja kiire!
    praadisin väheses rasvas ja nõrguma ei pidanud panema. Kõrvale riis ja soja ning karri pipraga maitsestatud kaste. Üli hea tulemus oli 😀

  3. proovisin järgi. kuna üldse meeldib väga juust siis ka väljas süües juustupihv on super. mõtlesin, et proovin ka kodus järgi.tegin nagu õpetuses. pärast sain ainult nõusid pesta ja laialisulanud juustu viskasin ära. vot ei tulnud välja:(