Tuunikalaomlett

6 muna
3sl vett
½ tl soola
veidi valget pipart
1 – 2 sl margariini või võid

TÄIDIS:
1 väike porru
¼ tl karrit
1 sl margariini või võid
3-4 tomatit
1 prk tuunikala vees (u. 185 g)
2 sl hakitud tilli
10 – 12 musta oliivi
1 tl soola
¼ tl musta pipart

1. Tee täidis. Pese ja puhasta porru. Lõika see ribadeks.
2. Kuumuta karrit rasvas potipõhjal. Lisa porru ja küpseta poolpehmeks.
3. Lõika tomatid lõikudeks. Lisa need potti ja kuumuta, kuni need on pehmed.
4. Nõruta tuunikala ja sega see täidise hulka.
5. Lisa potti till ja oliivid. Maitsesta segu soola ja pipraga.
6. Keeda paar minutit.
7. Klopi munad, vesi, sool ja pipar kahvliga segamini. Sega ainult niipalju, et munavalged ja rebud segunevad.
8. Kuumuta pannil rasv. Kalla munasegu pannile.
9. Sega omletti paar korda kahvliga. Küpseta, kuni omleti pind on koorene ja põhi kuldkollane.
10. Aseta täidis omleti ühele poolele. Nihuta omleti täidisega pool serveerimis-vaagnale ja keera täidiseta pool sellele peale. Serveeri kohe näiteks leiva ja salatiga.
Hüva nõu:
Asenda tuunikala mõne muu kalakonserviga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga