Barbecue EM-võistlustel saavutasid eestlased kolmikvõidu

28.-29. mail Saue Mõisas toimunud Euroopa Barbeque meistrivõistlustel saavutasid eestlased kolmikvõidu. Võistlustel osales 16 võistkonda.

I koht – BBQ Võitlejad, kapteniks Priit Toomits (restorani Karl Friedrich peakokk)

II koht – Iitala Barbeque Symphony, kapteniks Jazz (restorani Le Chateau peakokk)

III koht – Narva Kohalikud Kollid

Parimaks kalavalmistajaks oli Saksa võistkond, parim kana Poolakatel ja parim magustoit Türi Pritsumeestel.
Parima sõu eest sai Poola meeskond eriauhinna.

Võistlusi hindas rahvusvaheline þürii, milles osalesid 12 riigi esindajad.

Toidud valmistati Eestis kasvatatud lihast.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga