Ingveri-karri kartulid

10 kartulit (u. 800 g)
1 sibul
2 sl margariini või võid
1 tl kurkumit
1 tl ingverit
1 tl karrit
3 dl aedviljapuljongi kuubikust
(soola ja musta pipart)
1 dl hakitud peterselli

1. Koori kartulid. Lõika need üsna väikesteks kuubikuteks.
2. Koori ja haki sibul.
3. Küpseta kartuleid ja sibulat pannil rasvas mõni minut.
4. Riputa kurkum, ingver ja karri kartulitele.
5. Kalla aedviljapuljong pannile. Hauta nõrgal tulel 10 – 15 minutit, kuni kartulid on pehmed.
6. Maitse. Kui vaja, lisa soola ja pipart.
7. Puista peterselliga üle. Serveeri.
Hüva nõu:
Valmista kartulid mikrolaineahjus. Sulata ½ sl rasva vormis. Pane kartulid vormi ja maitsesta. Lisa puljong. Kata kinni. Küpseta täisvõimsusel (max 800 W) 6-8 minutit. Sega paar korda.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga