Kartulipommid

12 väikest (värsket) kartulit
4 viilu sinki
2 tl värsket rosmariini
2 tl värsket tüümiani
1 – 2sl õli

1. Keeda koorega kartulid soolaga maitsestatud vees. Jahuta ja koori.
2. Lõika singiviilud pikkadeks ribadeks.
3. Pese värsked ürdid. Nopi rosmariini lehed vartelt ja haki tüümian.
4. Sega ürdipuru taldrikul läbi.
5. Veereta kartulid ürdisegus.
6. Keera singiribad ümber kartulite. Kinnita need hambaorkidega.
7. Prae kartulid kuumas õlis kiiresti pealt rabedaks.
8. Serveeri kartulipommid suupisteks drinkide juurde või eelroaks.
Hüva nõu:
Kui teed kartulipomme korraga rohkem, küpseta need ahjus (225 kraadi juures 10-15 minutit).

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga