Kartuli – kabatðokikotletid

500 g kabatðokki
3-4 kartulit
3 muna
õli (küpsetamiseks fritüüris)
4 sl jahu
peterselli
1 kl hapukoort
soola

1. Puhasta ja koori kabatðok ning riivi jämeda riiviga peeneks.
2. Keeda kartulid ning püreesta.
3. Sega kabatðok kartulipüreega. Lisa segusse 2 muna, peeneks hakitud petersell, 1 sl jahu ja maitsesta.
4. Kalla segu, jahuga üle puistatud, lauale ja vormi sellest kotletid.
5. Klopi järelejäänud muna hästi lahti. Kasta kotletid munasegusse ja paneeri jahus.
6. Küpseta kotletid kuumas õlis.
7. Serveeri kotletid, salatilehtedega kaunistatud taldrikul ja paku eraldi juurde hapukoor.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga