Kartuli – lillkapsavorm

600 g keedetud kartuleid
500 g lillkapsast
100 g juustu
4 sl võid
riivsaia
1 sl jahu
3 dl piima
petersellilehti
muskaatpähklit
soola

1. Haki petersellilehed.
2. Valmista jahust, piimast, poolest kogusest võist ja hakitud petersellilehtedest valge petersellikaste. Maitsesta soola ja muskaatpähkliga.
3. Kupata soolaga maitsestatud vees lillkapsast 2-3 minutit, kurna.
4. Tükelda kartulid.
5. Määri ahjuvorm ülejäänud võiga ja puista üle riivsaiaga. Aseta vormi vaheldumisi kartulitükid ja lillkapsaõisikud. Vala peale nii palju kastet, et see ained peaaegu katab. Puista peale riivitud juust.
6. Küpseta eelkuumutatud ahjus kuni roog on pealt kuldkollane.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

Üks kommentaar “Kartuli – lillkapsavorm