Porgandikompott

3 porgandit
100 g kuivatatud papaiasid ja aprikoose
2 l vett leotamiseks
100 g rosinaid
2-3 sl võid
3-4 dl valget veini
1-2 õuna
1 sl sidrunimahla

1. Leota kuivatatud puuvilju öö otsa vees.
2. Koori porgandid ja lõika väikesteks kuubikuteks.
3. Kalla porgandikuubikud ja leotatud puuviljad (ilma veeta) potti.
4. Lisa rosinad, või ja vein.
5. Lase kaane all 15-20 minutit haududa. Lõika õunad kuubikuteks ja lisa potti. Hauta hetk aega ilma kaaneta.
6. Maitsesta sidrunimahlaga.
8. Serveeri suitsuliha kõrvale.
Hüva nõu:
Porgandikompotiga võid maitsestada ka vaniljejäätist.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga