Nooruslik Kevad Rakveres

Kevad toob kaasa järjekordse vabariikliku toitlustusala õpilaste kutsevõistluse nende kutseõppeasutuste jaoks, kus õpetatakse koka ja toitlustusteenindaja eriala.

Seekord on korraldajaks Rakvere Kutsekeskkool. 8.-9. aprillini võistlevad Rakvere Kutsekeskkoolis koka ja kelneri eriala õpilased kutseõppeasutustest üle eesti, osaleb 17 kooli ja võistlejaid on kokku 54, neist 36 kokka ja 18 teenindajat.

Kutsevõistluse teemaks on tänavu Eesti toidud.
Teema valiku tingis vajadus püüda kutsevõistlusega parandada Eesti toidu mainet.

Kutsevõistlusel selgitatakse välja parimad õpilastest kokad ja teenindajad.
Õpilaste roogi ja teenindustaset hindavad tuntud restoranide peakokad ja teenindusala spetsialistid.

Lisaks pingelisele võistlusele toimuvad ürituse raames koolitused, ettevõtted saavad võimaluse presenteerida oma toodangut, osalejatele tutvustatakse Rakvere Linnust, pakutakse võimalust Vinni Spordikompleksi kasutamiseks.

Kutsevõistluse paremaks õnnestumiseks on toetanud Rakvere Kutsekeskkooli ka mitmed Rakvere ja Lääne-Virumaa ettevõtted.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga