Suitsusink lillkapsaga

2 muna
1 suur lillkapsas
150 g viiludeks lõigatud suitsusinki
1 porru või punt rohelist sibulat
1 sl margariini või võid
1 dl hakitud peterselli
soola
musta pipart

1. Keeda munad kõvaks, umbes 8 minutit. Jahuta kiiresti külmas vees.
2. Keeda lillkapsast vähese soolaga vees umbes 15 minutit, kuni see on parajalt küps.
3. Lõika singiviilud ribadeks. Pese ja tükelda porru. Prae singi- ja porruribad kergelt pannil rasvas.
4. Koori ja haki munad. Lisa muna ja hakitud petersell singi-porru segusse. Maitsesta kergelt soola ja pipraga.
5. Nõruta lillkapsas hästi ja tõsta vaagnale.
6. Puista singi-munasegu lillkapsale. Serveeri koos tomativiiludega.
Hüva nõu:
Keeda lillkapsas mikrolaineahjus: eralda nupud, pane need mikroahjuvormi. Kalla peale 1 dl vett. Kata ahjuvorm pealt kinni ja küpseta täisvõimsusel (max 800 W) 8-10 minutit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga