Ahju paella

300 g broileritükke
1 sl taimeõli
karrit
1 tl sidrunipipart
1,5 tl paprikapulbrit
1 sl peterselli
2,5 tl küüslaugupulbrit
250 g pikateralist riisi
200 g tükeldatud aedube
1 purk (400g) purust. tomateid
5 dl kanapuljongit
150 g kammeljat
150 g krevette (kooritud)
võid ahjuvormi määrimiseks

1. Pruunista broileritükid.
2. Pane kõik toiduained, v.a. kala ja krevetid, võiga määritud ahjuvormi ja sega.
3. Küpseta 200 C kuumuses 30 minutit.
4. Lisa tükeldatud kala ja krevetid, vajadusel lisa ka kanapuljongit.
5. Küpseta veel umbes 15 minutit.
6. Serveeri sidruniga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga