Jambalaya 100-le

600 ml õli
0,5 kg tükeldatud mugulsibulat
5,5 kg riisi
875 g Tex Mex Mexican Special maitseainetesegu
1 sl purustatud küüslauku
6 kg tükeldatud kanafileed
2 kg kooritud krevette
3 kg singikuubikuid
4 kg purustatud ananassitükke konservist
3 kg Tex Mex mahedat Taco kastet
6 kg tükeldatud värskeid tomateid
6 l vett

KAUNISTAMISEKS:
2 kg ananassirõngaid või -tükke
300 g kookoshelbeid või mandlilaaste

1. Kuumuta õli nõus, lisa tükeldatud mugulsibul ning küpseta see kergelt läbi.
2. Lisa riis, kanaliha, tomatisegu, maitseained, küüslauk ja vesi.
3. Hauta segu umbes 20-25 minutit, lisa seejärel sink, krevetid ja ananassitükid ning kuumuta segu veelkord läbi.
4. “Paneeri” ananassiviilud kookoshelvestes.
5. Serveeri Jambalaya ananassiviilule.
Hüva nõu:
Parim roog suure hulga inimeste toitlustamiseks õues.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

Üks kommentaar “Jambalaya 100-le