Krõbekoorega riisikoogid

1 dl nisujahu
½ tl soola
3 dl piima
2 muna
1½ dl külma keedetud riisi
25 g sulatatud margariini või võid
½ – 1 dl hakitud murulauku
½-1 dl hakitud peterselli

1. Sega jahu kausis soolaga. Lisa veidi piima ja sega taigen ühtlaseks. Lisa ülejäänud piim ja munad.
2. Sega taignasse riis, rasv, murulauk ja petersell.
3. Kuumuta koogipann, määri kergelt ja kalla taigen pannile.
4. Prae, kuni taigna pealispind on tardunud. Keera ümber. Prae teiselt poolt.
5. Serveeri kuumad riisikoogid koos suitsuräimede ja hapukoore või riivitud porgandi ja pohlatoorsalatiga.
Hüva nõu:
Kauplustes on saada mitmesuguseid erinevaid riisisorte, mida tasub proovida. Soolased pannkoogid on suurepärane lõunaeine. Riisikookides võib ära kasutada ülejäänud keedetud riisi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga