Makaroni – suitsulihakotletid

200 g lühikesi makarone
200 g suitsuliha
2 sl riivsaia
2 sl jahu
1,5 dl piima
100 g riivitud juustu
1-2 muna
vett
soola
pipart

PANEERIMISEKS:
50 g riivsaia
50 g jahu
praadimiseks õli

1. Keeda makaronid soolaga maitsestatud vees pakendil toodud juhise järgi.
2. Sega juurde suitsulihakuubikud, jahu, riivsai, sool, pipar, piim, riivitud juust ja lahtiklopitud muna.
3. Võta lusikaga parajad pallid, veereta riivsaia ja jahu segus.
4. Vormi kotletid.
5. Prae kuumas õlis mõlemalt poolt helepruuniks.
6. Serveeri koos koorekastme ja pohla-õuna toorsalati või mõne muu hapuka salatiga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga