Kehtna KOK(K)TEIL 2007

25. aprillil 2007 algusega kell 10.00 toimub Kehtna Majandus- ja Tehnoloogiakooli suures saalis esmakordselt toitlustusteeninduse ja koka eriala päev KEHTNA KOK(K)TEIL 2007.

Tegemist on päevaga, mille eesmärgiks on:
• tutvustada õppimis- ning enesetäiendamisvõimalusi Kehtna Majandus- ja Tehnoloogiakoolis majutamise- ja toitlustamise valdkonnas;
• saada teadmisi ja oskusi hõrkude kevadiste suupistete ning kohvijookide valmistamisest;
• saada teadmisi ja oskusi teenindamiskunstist, kui olulisest osast toitlustamisel.

Oma kogemusi jagavad Kehtna MTK koka eriala III kursuse õpilased Silja Seerma ning Riho Koppe, toitlustusteeninduse eriala I lennu vilistlased Piret Barkala, Margit Paju ja Sirle Kasemets.

Kohvijookide valmistamise võimalusi ja teenindamiskunsti tutvustavad tuntud firmade esindajad.
Toimub kooli sisevõistlustel “Kevadised rahvuslikud suupisted” parimaiks peetud roogade esitlus koos degusteerimisega.
Lõunal on võimalik keha kinnitada Eesti rahvusroogadega kooli sööklas.

Erialapäev toimub sellises formaadis esimest korda, kuid kool soovib päevast kujundada igaaastase kevade tervitamise traditsiooni.

Allikas: www.kehtna.edu.ee

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga