Kartulisarved

500 g keedetud kartuleid
100 g võid või margariini
3 muna
soola
3 sl suhkrut
30 g pärmi
1/4 kl piima
1-1½ kl jahu
õli praadimiseks

1. Riivi kartulid. Sega pärm sooja piima ja suhkruga.
2. Kui pärmi-piimasegu hakkab käärima, lisa segu riivitud kartulitele. Lisa ka või, munad, sool ja jahu. Sega kõik rullitavaks taignaks ning lase kerkida, kui vaja lisa jahu.
3. Rulli taigen õhukeseks ümmarguseks kettaks ja lõika see sektoriteks-kolmnurkadeks.
4. Kolmnurgad rulli vorstikesteks.( Hakka rullima laiemast otsast. ) Valmis rullid painuta sarvedeks.
5. Prae sarved rohkes rasvaines, fritüüris või määri pealt munaga ja küpseta praeahjus.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga