Pizzavõileib mikroahjus

4 viilu rukkileiba
100 g rõngasvorsti või sardelle
1 prk terveid tomateid (u. 400 g)
1 sl tomatikonservi vedelikku
1 väike sibul
1 tl ürdisegu: tüümiani, basiilikut
punet, soola ja pipart
2dl riivjuustu

1. Rösti leivad ja tõsta need kahekordsele valgele majapidamispaberile.
2. Lõika vorst väikesteks tükkdeks ja tõsta leivaviiludele.
3. Jäta tomatipurgi vedelik alles. Tõsta tomatid mikroahjuvormi. Lisa 1 sl tomativedelikku, hakitud sibul ja ürdid. Sega. Tõsta vorm mikrolaineahju. Kuumuta täisvõimsusel (max 800 W) 10 minutit. Katkesta vool kuumutamise ajal kaks korda ja sega.
4. Maitsesta soovi korral soola ja pipraga.
5. Tõsta segu leibadele vorsti peale. Puista rohkesti riivjuustu pinnale.
6. Pane võileivad mikrolaineahju ja kuumuta täisvõimsusel, kuni juust sulab, 2 – 3 minutit. Serveeri koos värske saIatiga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga