Angerjas tillikastmes

750 g noort angerjat
veidi sellerijuurt
1 väiksem sibul
1 vars estragoni või tüümiani
1 salvei leht
40 g margariini
40 g jahu
2 sl hakitud tilli
0,75 l vett

1. Pese ja puhasta angerjad (vanal angerjal eemalda nahk) ning lõika tükkideks.
2. Puhastatud sellerijuur ja sibul keeda soolaga maitsestatud vees u. 10 min.
3. Lisa estragon ja salvei. Aja uuesti keema, tõsta pott pliidilt ja lase tõmmata 10 min.
4. Pruunista haudepoti põhjas margariiniga jahu. Lisa kurnatud puljong ja keeda pidevalt segades paar minutit.
5. Lisa angerjatükid kastmele ja kuumuta veel 15 minutit (ära lase keema).
6. Lisa hakitud till.
7. Serveeri keedetud kartuliga. Eriti hea varajase kartuliga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

2 kommentaari “Angerjas tillikastmes