Forelliomlett

400 g kergelt soolatud või marineeritud forellilõike
veidi õli praadimiseks
1 väike paprika
1 sibul või tükk porrulauku
4 muna
4 sl piima või vett
soola

lehtsalatit
tilli
tomatit
piiniaseemneid

1. Kalla kalalõigud õlitatud pannile ja kuumuta väikesel tulel. Lisa tükeldatud köögivili ja hauta pehmeks.
2. Klopi munad piimaga segi ja lisa maitseks veidi soola. Vala munapiim pannile ja jätka kuumutamist. Sega mõned korrad ettevaatlikult ja jäta omlett väheses kuumuses tahenema.
3. Lõigu lehtsalat õhukesteks ribadeks ja lisa maitseks mõni lusikatäis piiniaseemneid.
4. Serveeri rukkileiva ja tomatitega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga