Lihtne omlett

Külmikus olevad liha- ja vorstitooted
Veidi õli
5 muna
1 väiksem sibul
100 g hapukoort
maitserohelist
soola
pipart

1. Haki liha ja/või vorstitooted ning sibul ning prae pannil.
2. Klopi kausis lahti minad ja lisa hapukoor, sool ja pipar.
3. Vala munasegu vorsti ja sibulasegule pannil. Ära sega! Kata pann kaanega.
4. Küpseta kuni muna hüübib.
Hüva nõu: Serveerimisel võid lisada pizzamaitseainet, tomatilõike ja majoneesi. Head isu!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

46 kommentaari “Lihtne omlett

  1. Küllap teavad retseptikogu koostajadki, et jõulud on pühad, millega tähistatakse Jumala Poja, Jeesuse Kristuse sündimist inimesena.
    Kristliku usu põhidokumendi, Piibli järgi on aga vere söömine inimesele keelatud. Seega on verivorstide seostamine jõuludega äärmiselt solvav.

    Kui te just peate valmistama-sööma-pakkuma midagi nii jõhkralt paganlikku kui verivorst, siis olge head seostage see mingi rahvakalendri tähtpäevaga, aga ärge solvake sellega jõule ega kristlikku maailma. Aitäh!

  2. Noh see ju tavaline poissmehe retsept – kõik jäägid külmikust pannile ja söök missugune. Ise naudin praekartuleid muna ja juustuga üle valatult. Liha on loomulikult juba eelnevalt praetud :)

  3. Veel üks hea nipp on sii, kui muna hüübinud on, omletile mõned tublid viilud juustu peale panna ja siis eelkuumutatud ahju, kuni juust sulanud. Veel nämmam :)

  4. nii hea omlett! panin sisse veel paar viilu päikesekuivatatud tomatit (mitte õlis, vaid kuivatatud!) ja näpuotsaga tshillit. ahjaa, muna on hüübinud siis, kui kahvliga omletti torkad ja kahvel jääb puhtaks.