Vanaema kalakotletid

u. 400 g külmutatud heiki
½ tl soola
veidi valget pipart
2sl kartulijahu
1 muna
½ -1 dl piima
1 dl hakitud ürte: tilli, murulauku ja peterselli

PRAADIMISEKS:
margariini või võid

1. Sulata külmutatud kala kas toatemperatuuril või mikroahjus sulatusvõimsusel.
2. Tükelda kala. Peenesta kala hakklihamasinas. Kala võib ka noaga peeneks hakkida.
3. Sega muud ained kalamassi hulka.
4. Vormi segu väikesteks ümmargusteks kotlettideks. Tõsta kotletid märjale lauale.
5. Prae kotletid rasvas mõlemalt poolt kuldkollaseks. Prae keskmisel kuumusel.
6. Serveeri koos keedetud kartulite ning aedviljast ja tomatikastmest tehtud mahlase hautisega.
Hüva nõu:
Külmutatud kala võib asendada värske haugi või forelliga. Kalakotletid on maitsvad nii kuumalt kui külmalt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

Üks kommentaar “Vanaema kalakotletid