Broileriroog valge veiniga

400 – 500 g broilerifileed
1 sl õli
½ tl soola
¼ tl musta pipart
1 sl sinepit
1 ½ dl valget veini
1 ½ dl vahukoort
200 g värskeid seeni või 1 purk konservseeni
2 ðalottsibulat või väikest sibulat
1 sl võid või margariini
1 tl estragoni

1. Lõika broilerifileed väikesteks tükkideks.
2. Kuumuta pannil õli. Pruunista lihatükid. Lisa sool ja pipar.
3. Lisa ka sinep ja vein. Lase keema ja hauta kaane all. Lisa koor vähehaaval, nii et leem muutub keemisel paksemaks.
4. Pese seened ja lõika viiludeks. Koori ja haki sibulad.
5. Sulata teisel pannil rasv ja kuumuta selles seeni ja sibulat mõni minut. Maitsesta estragoni ja soovi korral soola ja pipraga.
6. Aseta seene-sibulasegu liha peale. Serveeri koos riisi ja salatiga.
Hüva nõu:
Valge veini võib asendada vahuveiniga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

56 kommentaari “Broileriroog valge veiniga

  1. super! Meie pere lemmiktoit. Eriti maitseb see minu 11 a. pojale(, kes on nii pirts söögi suhtes (häbilugu)).Seda teeb ta ise ja ei usalda üldiselt teiste kätte. Oi, mul hakkas suu vett jooksma-pean vist poodi tõttama filee järele. Tänks retseptiautorile!!!!!!