1 keskmine baklažaan
200 g väherasvast kohupiima
50 g puhastatud kreeka pähkleid
2 küüslaugu küünt
1 sl hakitud koriandrilehti
1 sl hakitud tilli
6 kirsstomatit
soola
purustatud pipart
praadimiseks õli
1.Lõika baklažaan pikuti kuueks viiluks. Raputa viiludele soola ja jäta umbes tunniks seisma. Seejärel pese baklažaaniviilud, kuivata. Vala ahjuplaadile õli ja lao baklažaaniviilud pannile. Küpseta ahjus 180°C juures 10 minutit. Ära lülita ahju välja!
2.Purusta kreeka pähklid ja küüslauk, haki küüslauk võimalikult peeneks. Sega kohupiim pähklite, küüslaugu ja maitserohelisega, maitsesta soola ja pipraga.
3.Keera kohupiimast ja baklažaaniviiludest rullid. Tõsta rullid ahjupannile, määri pealt õliga ja pane rullid 10 minutiks ahju või kuni nad muutuvad pealt veidi pruunikaks.
4.Serveeri koos kirsstomatitega.
Allikas: Ajakiri Gastronoomia kool
Väärtus: lahja
Toidu päriltolu: Venemaa
Retsepti postitaja: Leena