Lavaširullid punase kalaga

1 leht lavaši
300 g vähesoolast punast kala
200 g pehmet sulatatud juustu või toorjuustu
1 küüslaugu küüs
maitserohelist
väike punt tilli

1.Haki maitseroheline, till ja küüslauk hästi peeneks.
2.Laota lavaš lauale. Määri sellele õhuke kiht juustu ning raputa peale maitseroheline ja till. Laota õhukuesed kalaviilud kõige peale.
3.Keera lavaš tihedalt rulli ja hoia 15-20 minutit külmikus.
4. Lõika lavaširullist umbes 2,5-3 sentimeetri paksused kettad ja serveeri.

Allikas: Ajakiri Gastronom

Väärtus: lahja
Toidu päriltolu: Venemaa
Retsepti postitaja: Leena

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga