Peekoni-broileripajaroog

1 broiler (u. 1,1 kg)
1 pk peekonit (u. 150 g)
1 porru
3 porgandit
3 dl vett
¼ tl musta pipart
1 tl rosmariini

1. Kui broiler on külmutatud, sulata see ja lõika kuueks tükiks.
2. Lõika peekon ribadeks. Prae see potipõhjal omas rasvas. Tõsta peekoniribad taldrikule.
3. Pruunista broileritükid peekonist sulanud rasvas.
4. Pese ja tükelda porru. Koori porgandid ja lõika viiludeks.
5. Lisa potti aedvili, peekoniribad ning vesi, pipar ja rosmariin.
6. Lase kaane alla haududa umbes 35 minutit.
7. Maitse. Kui vaja, lisa soola ja pipart.
8. Serveeri pajaroog koos keedetud riisi ning salatiga, milles on salatilehti, melonit ja herneid.
Hüva nõu:
Tee pajaroog eelnevalt maitsestamata broileritükkidest või -ribadest. Ka tükeldatud kalkun sobib hästi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga