Pistaatsiabroiler

2 sl võid või margariini
1 tükeldatud broiler
1,5 dl valget veini
3 dl kanapuljongit (kuubikust)
1 sl koriandrit
1/2 sidrunit
1 sl maisijahu
3 dl vahukoort
40 g soolatud pistaatsiapähkleid
pipart
soola

1. Kuumuta potis rasvaine ja pruunista broileritükke igast küljest umbes 5 minutit.
2. Lisa valge vein, kanapuljong, koriander. Maitsesta soola ja pipraga ning pigista sidrunist mahl potti. Lase kõik keema ja hauta kaane all umbes 1 tund.
3. Tõsta broileritükid leemest, teise nõusse ja hoia soojas. Sega maisijahu vahukoorega ja kalla potti. Sega hästi ja lase paar minutit keeda.
4. Vala kaste broileritükkidele. Haki pistaatsiapähklid ja raputa vahetult enne serveerimist broileritükkidele.
5. Serveeri ahjukartulite või riisiga, lisandiks paku värsket salatit.
Hüva nõu:
Joogiks sobivad kuiv valge vein, kerge punane vein, õlu või sidrunivesi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga