Hakkliha – aedviljaroog

1 porru
400 g hakkliha
1 sl võid või margariini
8 kartulit
2 porgandit
1-2 sl sinepit
1 sl sojakastet
4 dl lihapuljongit (kuubikust)
1/2 tl soola
1/4 tl musta pipart
peterselli

1. Tükelda porru.
2. Kuumuta pannil rasvaine ja pruunista selles hakkliha ning porru. Tõsta segu potti.
3. Lõika viiludeks kartulid ja porgandid ning lisa potti.
4. Lisa sinep, soja ja lihapuljong. Keeda väikesel kuumusel umbes 15 minutit, kuni kartulid ja porgandid on pehmed.
5. Maitsesta soola ja pipraga, puista peale hakitud peterselli.
6. Serveeri värske saia ja köögiviljasalatiga.
Hüva nõu:
Võid roa valmistamiseks kasutada ka külmutatud aedvilja. Samuti võid kasutada mistahes hakkliha: veise-, sea-, lamba- või põdrahakkliha või nende segusid.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga