Hakkliha – lillkapsavorm

1 lillkapsas
400 g hakkliha
2 sl õli
vett
1 tl soola
1/4 tl musta pipart
u. 10 cm jupp rohelist porrut
3 sl tomatipüreed
2 dl lihapuljongit (kuubikust)
cayenne`i või tshillipipart
100 g juustu
peterselli

1. Jaga lillkapsas nuppudeks. Keeda neid veidi soolaga maitsestatud vees, nii et nad jäävad rabedateks.
2. Kuumuta pannil õli ja pruunista hakkliha. Maitsesta soola ja pipraga.
3. Haki porru ja kuumuta veidi koos hakklihaga.
4. Lisa tomatipüree ja lihapuljong. Maitsesta cayenne`i pipraga. Hauta kaane all mõni minut.
5. Määri ahjuvorm rasvaga. Laota hakkliha ja lillkapsas kihtidena vormi, nii et pealmiseks kihiks jääb lillkapsas.
6. Lõika juustust laiad ribad ja aseta need kõrvuti lillkapsa peale.
7. Kuumuta ahjus 225°C kraadi juures umbes 15 minutit, kuni juust on sulanud.
8. Kaunista peterselliga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

4 kommentaari “Hakkliha – lillkapsavorm

  1. Väga maitsev!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!