Hakkliha – seenerull

500 g hakkliha (sea- või seguhakkliha)
1 kl soola- või konservseeni
1 muna
1 sibul
1 sl jahu
3 viilu saia
1/2 kl piima
peterselli (rohkem)
pipart
soola

1. Hakklihamassile lisa hakitud sibul, piimas leotatud saiaviilud (enne leotamist lõika saiaviiludelt koorik), hakitud petersell ja seened ning muna, jahu, pipar ja sool.
2. Sõtku taigen hoolikalt läbi ja aseta vähemalt paariks tunniks jahedasse, et maitseained tõmbuksid.
3. Sõtku taigen veelkord läbi ja kui vaja lisa piprt, soola. Vormi taignast piklik rull, aseta see ahjuplaadile ning pruunista ahjus.
4. Serveeri keedetud kartulite või kartulipudru, hautatud aedvilja ja salatiga. Kastmeks sobib hapukoorekaste.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga