Hakklihatortilla

0,5 kg kartuleid (4-5 tk)
1/2 punast paprikat
1/2 kollast paprikat
1/2 rohelist paprikat
1 porgand
1 sibul
2 sl võid või margariini
200 g hakkliha
3 muna
2 dl piima
1 tl soola
pipart
peterselli

1. Keeda kartulid koos koorega. Lase jahtuda, koori ja lõika kuubikuteks.
2. Puhasta paprikad ja lõika väikesteks tükkideks. Koori porgand ja sibul ning haki peeneks.
3. Kuumuta pannil rasvaine, prae kartuleid ja aedvilja selles veidi aega.
4. Lisa hakkliha ja kuumuta seda segades mõni minut.
5. Klopi munad ja piim segamini, maitsesta soola ja pipraga. Kalla segu pannile aedvilja ja lihasegu peale. Lase munasegul hüübida umbes 15 minutit, ära sega.
6. Keera tortilla kaane või suure taldriku abil ümber ja prae seda teiselt poolt 5 minutit.
7. Libista tortilla pannilt vaagnale, kaunista hakitud peterselliga.
8. Serveeri koos saia või leivaga ja ülejäänud paprikatest valmistatud salatiga.
Hüva nõu:
Tortilla valmistamiseks võid kasutada ka varem keedetud kartuleid mis on eelmisest toidust ülejäänud.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

4 kommentaari “Hakklihatortilla

  1. Tere talv!!
    Ega see nyyd eriti hea kyll v2lja ei kukkund, ometi tegin nii, kuis kirjas. Sellest 15 minutist ei tule kuidagi v2lja, ikka rohkem peab kypsetama algul. Aga maitse enam v2hem, midagi erilist, aga hea.