Kapsa-hakkliharoog

½ pead kapsast (400 – 500 g)
2 keskmise suurusega porgandit
2 dl lihapuljongit kuubikust
400 g hakkliha
1 sl margariini või võid
1 tl soola
u. ½ tl musta pipart
1 tl peenestatud köömneid

1. Lõika kapsas peeneks. Koori porgandid ja lõika seibideks (võid ka jämeda riiviga riivida).
2. Lao kapsas ja porgandid kihtidena potti.
3. Lisa puljong ja keeda rooga kaane all nõrgal tulel 15 – 20 minutit. Kapsast on parem keeta alguses veidi aega ilma kaaneta, siis ei muutu kapsas mõrkjaks.
4. Sel ajal kui kapsas vaikselt keeb, pruunista hakkliha pannil väheses rasvas.
5. Lisa hakkliha aedviljale.
6. Maitsesta soola, pipra ja köömnetega. Keeda veel umbes 10 minutit.
7. Serveeri pajaroog koos peterselliga maitsestatud keedetud kartulite ning hapukoorega.
Hüva nõu:
Kapsas on suurepärane toit neile, kes soovivad liigsetest kilodest vabaneda. Liha ja rasva võib ka välja jätta, samuti köömned.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

64 kommentaari “Kapsa-hakkliharoog

  1. Valmistasin seda rooga esimest korda.. tuli superhea, soovitan kindlasti ka teistele! ps! mees kiitis taevani;)

  2. Kapsahautise saab hea ka ilma porgandita.hautamise lõpus lisa pruunistatud hakkliha,sibul ja sektoriteksl õigatud haput õuna…maitse järgi ka natuke suhkrut.

  3. väga maitsev toit!!! riivitud porgandi võib ka koos hakklihaga pannil ära praadida. ja mina lisasin üsna veidi tshillipipart.